Warning: Use of undefined constant TEMPLATEPATH - assumed 'TEMPLATEPATH' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/elisba/public_html/wp-includes/theme.php on line 158

Warning: Use of undefined constant STYLESHEETPATH - assumed 'STYLESHEETPATH' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/elisba/public_html/wp-includes/theme.php on line 158
Velika Kladuša: Šta je to Psihoterapija? – Consulting ELIS

Default title

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Velika Kladuša: Šta je to Psihoterapija?

26/04/2018 @ 18:00 - 20:00

 

Omiljeni hobi mojih sugrađana je kukati kako apsolutno ništa pametno se ne događa u našem malom mjestu. Dobrim dijelom su upravu, i lično aktivno prakticiram taj hobi. Sa vremena na vrijeme, ipak se nešto pametno i zanimljivo dešava u našem velikom gradu. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku, naučite nešto novo, zanimljivo i korisno te prisustvujte predavanju na temu: Šta je to Psihoterapija (Misli – Osjeti – Djeluj).

 

Druženje će se sastojati iz tri segmenta:

1. Predavanje

2. Demonstracija terapije uživo sa dobrovoljcem iz publike

3. Odgovaranje na vaša pitanja

 

Tokom predavanja dobićete odgovor na pitanja: Šta je to psihoterapija? Saznajete razliku između psihologa i psihoterapeuta? Saznajete kakva je razlika između psihijatra i psihologa? Koliko zaista „lud“ moram biti da posjetim psihoterapeuta? Ajme pobogu, ali šta će narod reći! Tko živi vaš život? Narod ili Vi! Šta da radim sa ovom zvijeri iz podruma koja više ne samo kuca na vrata svaki dan, već snažno lupa i samo što nije probila vrata !? Razlika između prihvatanja i prepuštanja? Šta su to greške u mišljenju i zašto ih svi imamo sa vremena na vrijeme? Kako promijeniti, i ono što je još važnije kasnije konačno prihvatiti odmažuće misli i BASSove (Brige, Anksioznost, Strahove & Sumnje) koji dolaze iz mozga? Na ova, ali i mnoga druga pitanja možete dobiti odgovor tokom našeg druženja.


 

CIJENA: Besplatno / FREE
MJESTO: Gradska Vijećnica Velika Kladuša, Hamdije Pozderca 3
VRIJEME: 26.4.2018. / Četvrtak / 18h-20h
PREDAVAČ: Ensad Miljković RE&KBT Psihoterapeut & Supervizor & Trener

 

Prijatelji & Porodica su tu da se osjećate bolje – Posao psihoterapeuta je da vam bude bolje. Ponekad je potrebno da nam stručna osoba ponudi objektivno mišljenje, i novu perspektivu koju ranije nismo bili u mogućnosti da uvidimo. Nema sramote u traženju pomoći. Jedina sramota je ne živjeti ispunjen život u skladu sa svojim vrijednostima, ako imamo mogućnosti. Psihoterapija nije za lude ljude, već je za sve ljude!

 

Details

Date:
26/04/2018
Time:
18:00 - 20:00
Event Category:

Organiser

Ensad Miljković RE&KBT Psihoterapeut & Supervizor
Website:
www.elis.ba

Venue

Gradska Vijećnica Velika Kladuša
Hamdije Pozderca 3
Velika Kladuša, 77230 Bosnia and Herzegowina
+ Google Map