NAŠ FOKUS

Sve na jednom mjestu

Edukacije

Nudimo vrhunske edukacije iz raznih oblasti psihologije kako bismo omogućili svakoj osobi da dostigne svoje potencijale u svakodnevnom poslovnom i porodičnom okruženju.

KOUČING

Koučing je namljenjen osobama koje žele više od života. Osobe koje nemaju nužno ozbiljne probleme ali osjećaju da ih određene stvari blokiraju kako bi dostigli svoje ciljeve i živjeli u skladu sa svojim životnim vrijednostima.

ISTRAŽIVANJE

Savjetovanje ELIS donosi pregled zanimljivih te aktuelnih istraživanja i tema iz svijeta psihologije. Individualnim istraživačkim radovima nastojimo ispitati zanimljive fenomene iz našeg društva.

SAVJETOVANJE

Svako životno razdoblje nosi sa sobom niz izazova i problema. Neke savladavamo lakše, sami ili uz podršku porodice i prijatelja, dok neki u većoj mjeri ometaju naš svakodnevni život i zahtijevaju stručnu pomoć.

Najbolje godine u vašem životu jesu one u kojima shvatite da su vaši problemi - vaši. Ne svaljujete ih na svoju majku, ekologiju ili predsednika. Shvatite da sami kontrolišete svoju budućnost.– Albert Ellis

O NAMA

Koristeći empirijske metode i tehnike nudimo kvalitetne usluge psihoterapije, supervizija, koučinga i profesionalnih edukacija skrojenih na osnovu Vaših potreba.
RE&KBT je vodeći pravac u oblasti Psihoterapije i Koučinga.

Usluge savjetovanja, psihoterapije, koučinga, edukacija i supervizija vrši Ensad Miljković, magistar psihologije, i akreditovani kognitivno-bihejvioralni terapeut, od strane Bosansko-hercegovačkog udruženja za kognitivno-bihejvioralnu terapiju (BHUKBT) i Evropska asocijacija za bihejvioralne i kognitivne terapije (EABCT). Pored osnovnih studija uspješno je završio dodatnu četverogodišnju specijalizaciju u Centru za kognitivno bihejvioralnu terapiju u Banjoj Luci. Dodatno obrazovanje stiče također u Allbert Ellis Institutu (USA, New York), gdje je uspješno završio primarni i napredni nivo treninga, te u Junu 2017 godine trening za RE&KBT supervizora; Beck Institut (USA, Pennsylvania); CBT Coaching College (UK, London); Praxis ACT Boot Camp (USA, Florida). Dugi niz godina aktivno radi za UN.

  • REBT Priručnik

  • Knjižica za Meditaciju

  • Zbirka Metafora

Savjetovanje

Psihološko savjetovanje za odrasle

Individualno psihološko savjetovanje namjeno je svim punoljetim osobama koje ima poteškoće kao što su: Depresivnost, Anksioznost, Panični napadi ,Poteškoće u komunikaciji i odnosima sa drugim ljudima (prijatelji, porodica, posao, partner), Organizacioni Burnout ,Problemi sa tjelesnom težinom i Ostalo

Psihološko savjetovanje za studente

Savjetovanje za studente: – Motivacija za učenje – Ispitna anksioznost – Strah od javnog nastupa – Prilagođavanje na studenski život – Perfekcionizam – Studenski burnout – Depresivnosti – Poteškoće u komunikaciji i odnosima sa drugim ljudima (prijatelji, porodica, profesori, partner) – Ostalo

INDIVIDUALNI KOUČING

Talent je urođen, dok se vještine razvijaju napornim radom! Koučing predstavlja proces u kojem se osobi pomaže da otključa svoje unutrašnje potencijale kako bi dostigla svoje zadane ciljeve u privatnom i poslovnom životu.

ORGANIZACIONI I BIZNIS TRENINZI

Organizacioni Koučing namjenjen je biznisima i organizacijama koje žele povećati sposobnosti i vještine svojih radnika i na taj način povećati radnu produktivnost, ali istovremeno opšte životno zadovoljno svojih radnika. Zadovoljan radnik je i produktivan radnik. Istraživanja su pokazala da se Koučing i do šest puta isplati.

RADIONICE & PREDAVANJA & DOGAĐAJI

Kliknite na sliku kako biste se upoznali sa našim dosadašnjim i budućim radom - pronađite nešto za sebe

NUDIMO PROFESIONALNE RE&KBT SUPERVIZIJE ZA EDUKANTE U PSIHOTERAPIIJI

BLOG

Naučite nešto novo o zanimljivim pojmovima iz svijeta psihologije.